Inkoop vinyl

Wij zijn doorlopend op zoek naar collecties en bieden daarvoor een uitstekende prijs. Hierbij gaan we transparant te werk, en maken inzichtelijk hoe wij tot ons bod komen. U kunt altijd binnen stappen om vinyl aan ons te verkopen, wij zijn ook geinteresseerd in kleine collecties. Voor grotere collecties is het mogelijk dat we bij u thuis langskomen (omgeving Amsterdam).

Het liefst kopen we gespecialiseerde collecties of verzamelingen in goede staat, bij voorkeur in de genres Punk, New-wave, Hip-Hop, Metal, Soul, Disco, Reggae, Jazz en Hardrock.

Maar ook voor gemengde collecties bieden wij een goed bedrag. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw collectie is. Meestal kopen wij geen collecties klassieke of Nederlandstalige muziek.

Heeft u aanbod stuur ons dan een e-mail. Bij voorkeur met het aantal platen dat u aanbiedt, en welke genres het betreft. Mail naar info@eardrumbuzz.nl of gebruik onderstaand formulier. Heeft u een klein aantal platen dan kunt u voor inkoop ook naar onze winkel komen.

 •   Punk
    New Wave / Post Punk
    Reggae
    Hip Hop
    Hardrock / Metal
    Dance